Jezik:

Besplatni info telefon: 0800 404 405

 • Diamant knjiga (Lay-flat) - Lustre photo papir

  Diamant knjiga (Lay-flat) - Lustre photo papir

 • Premium knjiga sa FL-6 koricama

  Premium knjiga sa FL-6 koricama

 • Tvrdi uvez - Premium knjiga

  Tvrdi uvez - Premium knjiga

 • Lay-flat uvez, kaširani

  Lay-flat uvez, kaširani

O nama

Naše poduzeće, Fotoknjiga d.o.o., osnovano je još 2009. godine te se možemo pohvaliti da smo prvi u Hrvatskoj počeli sa proizvodnjom amaterskih fotoknjiga. Kako se posao širio, a samim time i naše iskustvo i znanje, jačala je i želja za otkrivanjem novih proizvoda, tržišta i kupaca. Iskristalizirao se brand pod imenom Profotoknjiga koji, za razliku od Fotoknjige, pod svojim krovom okuplja sve naprednije fotografe koji su spremni otići korak dalje u izradi fotoknjiga, koji traže vrhunsku kvalitetu ili dodatnu vrijednost za njihove proizvode. Pritom prvenstveno mislimo na izradu visokokvalitetnih, personaliziranih knjiga vjenčanja (wedding bookova), portfolia, monografija ,godišnjaka, cjenika, kataloga, dizajnerskih albuma i brošura.

Naš je cilj postati prepoznatljivim brandom kako na nacionalnoj, tako i na europskoj sceni, istovremeno unaprijeđujući i pomičući granice mogućnosti digitalne fotografije i izrade profesionalnih fotoknjiga.

Svakom našem kupcu obraćamo se visoko profesionalno, susretljivo i s predanošću se trudimo odraditi svaki posao najbolje što možemo, a zahvaljujući trenutno najmodernijoj svjetskoj tehnologiji koju posjedujemo možemo zadovoljiti i najzahtijevnije klijente.


- Preuzimanje kataloga