Jezik:

Besplatni info telefon: 0800 404 405

 • Diamant knjiga (Lay-flat) - Lustre photo papir

  Diamant knjiga (Lay-flat) - Lustre photo papir

 • Premium knjiga sa FL-6 koricama

  Premium knjiga sa FL-6 koricama

 • Tvrdi uvez - Premium knjiga

  Tvrdi uvez - Premium knjiga

 • Lay-flat uvez, kaširani

  Lay-flat uvez, kaširani

Tehnologija

HP 3050 WS4600

U Profotoknjizi smo opremljeni HP Indigo digitalnom tehnologijom tiska iz arka i role. Format papira je 32x46 cm za tisak iz arka, dok je za tisak iz role također riječ o roli širine 32cm. Tisak na strojevima je u 4 boje obostrani u jednom prolazu.


U samoj produkciji foto knjiga koristimo široki spektar HP Indigo certificiranih papira u gramaturi od 100 - 350 g/m2. Papiri su premazni gloss, semi matt i lustre s certifikatom za HP Indigo tehnologiju. Mogu se koristiti i specijalni papiri razne strukture i debljine koji su dostupni na zahtjev.


Sama kvaliteta ispisa na HP Indigo strojevima je na nivou suvremenog konvencionalnog offseta. Strojevi koriste tekuću boju, tzv. Electro-Ink sa česticom od 1 mikrona. Usporedbe radi, ostale "digitalne" tehnologije (Xerox i slične) za otisak koriste prah toner, a čestice su minimalno 6 mic.


Upravo ta činjenica ukazuje na visoku kvalitetu ispisa rasterske točke koja je vrlo oštra i ima vrlo velik raspon nijansi boja koja se u konačnici kvalitetom praktički i ne razlikuje od foto ispisa.